ABS Gym & Jazz

Informatie

De sporttak Gymnastiek en Jazzdance biedt een grote hoeveelheid aan mogelijkheden voor jong en oud. Van recreatief tot het deelnemen aan demonstraties.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden binnen de sporttak:
Gymnastiek, Jazzdance, Sportfit, Streetdance/hip hop,Yoga/Pilates, klassiek ballet en Dancefit.
Voor zowel jong als oud is een ruime keuze te maken uit de diverse mogelijkheden.

Accommodatie
Er wordt gebruik gemaakt van de gymnastiek zaal van De Dorpsschool in Bathmen. Ingang via Schoolstraat-zijde.

Gymnastiekzaal De Dorpsschool
Schoolstraat 11
7437 AE Bathmen


NIEUW!  Klassiek ballet en Beweegkriebels

Beweegkriebels

Nieuw op het programma bij ABS Gym&Jazz: “ABS beweegkriebels”.

Op vrijdagmiddag van 15:30 tot 16:15, is er een nieuwe groep voor de jongere jeugd, leeftijd 2,5 tot 4 jaar.

Gym&Jazz heeft besloten om deze groep in te starten, zodat de jongste generatie kennis maakt met de verschillende bewegingen en later profijt heeft bij eventuele sport die ze gaan beoefenen. Bij ABS beweegkriebels staat het volgende centraal: “Het leren omgaan met hun eigen lichaam en spelend leren bewegen.”

De grootste motorische ontwikkeling vindt plaats in de eerste levensjaren. Hoe vroeger u kind gevarieerd leert bewegen, hoe beter het lichaam zich ontwikkeld, hoe beter kennis verwerkt kan worden en er komt een beter spiergeheugen. Op jongere leeftijd bewegen, is er meer kans om op een gezonde en evenwichtige manier op te groeien.

Elke 2 weken staat er iets nieuws in de zaal en leren de kinderen een nieuw trucje. Kinderen komen in aanraking met balans, balspelletjes, springen, klimmen, kruipen, dansen en zwaaien.

2x in het jaar is er een uitvoering, waarbij de kinderen kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Het programma voor ABS beweegkriebels is gebaseerd op het Nijntje programma van de KNGU.

Bent u enthousiast geworden voor ABS beweegkriebels of wilt u meer informatie, geef u snel op via deze website of door een bericht aan absjazzgym@hotmail.com


Klassiek Ballet

Nieuw op het programma bij ABS Gym&Jazz: “ABS klassiek ballet".

Op donderdagmiddag van 16:30 tot 17:15 is er een nieuwe groep klassiek ballet voor kinderen vanaf 6 jaar.

Op veler verzoek start ABS Gym&Jazz met deze nieuwe groep. Afhankelijk van de belangstelling en de leeftijd van de kinderen zal er gekeken worden of er meerdere groepen gemaakt kunnen worden van verschillende leeftijden.

Opgeven kan via deze website of door een e-mail aan: absjazzgym@hotmail.com